9,2
956 beoordelingen
HR_1072_FvdB_20201207.jpg

Ons bedrijf

Welkom bij Autobedrijf Beukers B.V.

Welkom bij Beukers Toyota

Autobedrijf Beukers is een familiebedrijf van verschillende generaties. Wij zijn officieel Toyota Dealer sinds 1965. De betrokkenheid en servicegerichtheid van de medewerkers is altijd zeer groot geweest en nog steeds!

Dit is onze kracht, waardoor steeds meer klanten de weg naar ons bedrijf weten te vinden.

Naast deze betrokkenheid hebben wij ook kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Onze ervaren verkoopadviseurs kunnen u alles vertellen over de nieuwe en bestaande Toyota modellen, onze occasions en onze hoogopgeleide hightech specialisten onderhouden en repareren uw Toyota met de grootste zorg. Wij verwelkomen u graag in onze showroom.

Blijf op de hoogte en wordt lid van onze nieuwsbrief.

ons-beukers-toyota.jpg
Schadeherstel

Je ziet het niet veel meer dat de Toyota dealer zelf nog schades repareert. In onze eigen vestiging in Vlaardingen repareren, vervangen, demonteren, plaatwerken en monteren we alles zelf in eigen huis. Wij zijn aangesloten en erkend door bijna alle schadeherstel organisaties en verzekeringsmaatschappijen. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in vakkundige en professionele afhandeling van alle soorten schades. Uiteraard met gebruik van originele onderdelen. Louis Zwinkels verzorgt vanuit ’s-Gravenzande het transport naar Vlaardingen. Jammer eigenlijk dat ons werk onzichtbaar is.

schadeherste2l-beukers-toyota.jpg
Showroom

In onze ruime, lichte showroom van maar liefst 1.300m2 staan altijd de allernieuwste Toyota's. Van onze kleinste IQ tot aan de iconische RAV4 en alle andere modellen die hiertussen zitten. Zelfs onze eerste demonstratie auto uit 1965 vindt u bij ons aan de Monsterseweg naast Intratuin. Heeft u een specifieke modelvariant op het oog die wij toevallig niet in huis hebben, dan nemen wij graag de moeite dit model voor een proefrit naar onze showroom te halen. Vraag hier gerust naar bij onze verkoopadviseurs! Wij nodigen u van harte uit om (vrijblijvend) al dit moois te bewonderen.

showroom-beukers-toyota.jpg
Verkoopafdeling Nieuw

Natuurlijk willen wij u graag een auto verkopen. Maar alleen wanneer u volledig achter de aankoop staat. Wij verkopen u geen praatjes maar geven u vrijblijvend een persoonlijk advies. Met betrekking tot het model, een nieuwe of gebruikte auto, verzekering, eventuele (gedeeltelijke) financiering, lease, garantie en mobiliteitsservice. Per slot van rekening is iedere situatie anders en gaat het over één van grootste uitgave uit uw leven. Heeft u genoeg informatie verkregen en toch nog bedenktijd nodig, prima! Een weloverwogen keuze is de beste, bij een volgende kop koffie praten we verder.

verkoop-beukers-toyotakopie.jpg
De beste garanties voor uw Toyota occasion

Kiest u voor een Toyota Plus Occasion? Dan kiest u voor zekerheid. Voor € 599,- altijd de beste garanties:

  • Tot 24 maanden Toyota garantie op alle slijtage-gevoelige onderdelen
  • Nieuwe APK bij aflevering
  • NAP (Nationale Auto Pas) gecontroleerde kilometerstand
  • Gratis Pechhulp in heel Europa

Tevens krijgt de auto die u gekocht heeft een beurt volgens schema, volledige poetsbeurt en reiniging van interieur en minimaal een halve tank brandstof.

Toyota plus beuukers.jpg
Onze werkplaats: het juiste adres!

Voor optimale service, maximale zekerheid, goed en betaalbaar onderhoud en specialistische reparaties, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold en kennen uw Toyota als geen ander, met altijd een heldere prijsopgave, dus geen onaangename verrassingen!

Wij werken uiteraard met originele Toyota onderdelen, maar voor elke reparatie zoeken wij een passende en betaalbare oplossing. Heeft u onverwacht een kapotte lamp, een lekke band of een ruitenwisser stuk, aarzel dan niet en rij gerust langs. Wij streven ernaar u direct te helpen.

werkplaats-beukers-toyota.jpg
Receptie

Bij de receptie zijn uw service adviseurs u graag van dienst. Klanttevredenheid en vakkennis zijn twee aspecten welke bij onze medewerkers hoog in het vaandel staan! U kunt te allen tijde een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt, een APK-keuring, een reparatie, of voor een montage van een accessoire. Ook kan vervangend vervoer geregeld worden in de vorm van een leenfiets of een vervangende auto. Zodat uw dagelijkse bezigheden geen vertraging oplopen.

receptie-beukers-toyota.jpg
Magazijn

Heeft u één of meerdere van de ruim 80.000 originele Toyota onderdelen of accessoires nodig, bij ons grijpt u zelden mis. Aad Nieuwenhuijzen en Piet Visser beheren ons moderne magazijn. Zij zorgen ervoor, dat de juiste onderdelen worden besteld en er voldoende voorraad is. Door mee te doen aan een nieuwe proef: “Just in Time”, kunnen wij tot 10.00uur onderdelen bestellen die de zelfde dag om 15.00uur al in huis hebben. Ideaal voor als u vlak voor de vakantie nog snel iets nodig heeft.

Magazijn-beukers-toyota.jpg