9,2
952 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Beukers

9,2

952 beoordelingen

Filter

Betrouwbaar en kwaliteit Ze zijn bij toyota deskundig, en denken mee en zijn vriendelijk Ben al 40 jaar een tevreden klant, nog nooit problemen gehad met de auto. Jaren terug een keer een lekke band meer niet.

Y. D
23-06-2022

Top Team Beukers Je bent echt klant

Jan Vellekoop
10-06-2022

Flexibel! Ik wilde een grote beurt +APK reserveren op de site, maar had door een fout van mijn kant alleen de APK gereserveerd. Zonder problemen kon de beurt gelijk ingepland worden. Tussentijds nog een telefoontje over wat extra's die nodig waren om de auto goedgekeurd te krijgen. Prefect!

E. B
04-06-2022

Goede service Erg tevreden en altijd even vriendelijk

Toyota eigenaar
18-05-2022

Goede service Zeer vriendelijk en bekwaam personeel. Ik ben ontzettend tevreden

C. D
07-05-2022

Geweldig! Enorm goed geholpen bij deze Toyota dealer. Ik kwam langs met een afspraak voor een proefrit in de Yaris Hybrid. Hier door Nicole erg goed geïnformeerd en zij nam echt de tijd voor mij, hierbij ontbrak de koffie niet. Uiteindelijk had ik nog een proefrit ergens anders. Deze viel mij, zeker na Toyota Beukers, erg tegen. Heb gelijk teruggebeld met het nieuws dat ik voor de Yaris ging. Toen alles was geregeld was het wachten.... tot het moment dat ik mijn nieuwe auto kreeg! Weer werd er de tijd genomen. Ondanks dat ik te vroeg was werd de auto super mooi onder een doek gezet en daarna uitgelegd hoe alles in de auto werkte. Echt enorm tevreden hoe alles verlopen is!

E.S.C. L
03-03-2022

Aankoop nieuwe Toyota Yaris hybrid Goede service en uitleg gehad

P.C. Zwaan
03-03-2022

Beukers, een familiebedrijf Bij Toyota Beukers voel je dat men jou als klant waardeert en behandeld jou als een familie lid, dit gevoel hebben wij echt. Altijd is er een oplossing met welke klacht of probleem je ook komt, wij zijn er na ruim 35 jaar dan ook nog steeds een tevreden klant!

M.L. V.D
24-02-2022

Zeer goede service. Ben goed tevreden met de persoon die ons heeft geholpen.

P.G.M. V
24-02-2022

Voel mij thuis! Ben reeds 20 jaar klant zonder een moment van spijt.

Toyota eigenaar
18-02-2022

Duidelijk en prima-correct Zie de revue titel Fijne zaak royale lees/wacht ruimte prima koffie

D.C. G
16-02-2022

Altijd goede service. Ik ben al vele jaren klant bij Beukers. Ik word altijd heel goed geholpen. Geen “verassingen “ Duidelijke uitleg en goede service.

M. N
03-02-2022

Prima bedrijf, uitstekende service Dit bedrijf heeft service nog hoog in het vaandel staan. Alle afspraken zijn nagekomen.

Oscar Rolsma
31-01-2022

zeer goede service uitermate vriendelijk en correct hier voel je je nog als gewaardeerde klant

A.J.R. G
28-01-2022

Jarenlange goede service Heb een RAV4 van ca 10 jaar. Jarenlang wordt de auto bij Beukers keurig onderhouden zonder onaangename verrassingen. Goede communicatie met de servicebalie en alles wordt cf. afspraak geregeld.

Toyota eigenaar
27-01-2022

Top dealer Prettig geholpen, duidelijke uitleg gekregen, voel mij prettig bij Toyota Beukers in ‘s Gravenzande.

M.A. B
14-01-2022

Goede service en fijn bedrijf. Prettig en vriendelijk. Zeer meedenkend en behulpzaam. Zo is een auto kopen een feestje.

Trotse Toyota rijder
09-01-2022

Uitstekende dealer Wij zijn heel erg tevreden met de service en vriendelijkheid van de medewerkers. Ook denken ze mee in oplossingen waar nodig. De auto zelf de Toyota Paris cross rijdt heerlijk en naar onze tevredenheid.

Gerno
07-01-2022

Ja F

J.M. J
03-01-2022

Uitstekende behandeling De service en behandeling waren uitstekend

M.W.A.J. S
31-12-2021

Vakkundige en prettige Toyota dealer. Uitstekende service, vriendelijke en vakkundige medewerkers.

C.B. W
23-12-2021

Nette behandeling

C. V
16-12-2021

Goede service Ik ben tevreden ,en vriendelijk personeel

Toyota eigenaar
16-12-2021

Goede, snelle en nette service Auto voor regulier onderhoud gebracht, afspraak gemaakt via de website van Toyota bij Beukers na de afspraak te hebben ingepland werd ik erop gewezen dat ik de winter check had aangeklikt, dit was overbodig omdat de winter check eigenlijk in de grote beurt zat, die werd dus geschrapt samen met het airco onderhoud wat goedkoper kon, uiteindelijk was de factuur 100,- minder dan wat ik zelf had ingepland, dat is nog eens meedenken met de klant en fijn dat er gewoon “eerlijk” over wordt gedaan

Dennis Berserik
03-12-2021

Gastvrij en klantvriendelijke ontvangst en een deskundige respectvolle behandeling.

A.C. Koremans
26-11-2021

Goede service en gastvrijheid wordt goed geholpen Ben erg tevreden over de service en gastvrijheid

Toyota eigenaar
28-10-2021

Goed adres voor snelle en goede service. Vanwege de prettige sfeer en het vakkundig personeel wil ik Toyata Beukers in s''Gravenzande van harte aanbevelen.

H. M
29-09-2021

Goed en betrouwbaar bedrijf

R. Z
27-09-2021

Goed en betrouwbaar Zeer tevreden over de goede en betrowbare service en de prettige sfeer.

Willem
23-09-2021

Top bedrijf! Bij Autobedrijf Beukers koop je niet alleen een goede en mooie auto, je krijgt er ook fantastische en vriendelijke service bij. Je voelt je nooit teveel als je binnenloopt met een vraagje, je wordt altijd even geduldig en netjes te woord gestaan. En het is nog dagelijks genieten van de auto! Wil je nog een betere combinatie hebben?

M. Noordijk
17-09-2021