Beoordelingen Toyota Beukers

9,2

790 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede service, vakkundig en vriendelijk personeel, en de koffie staat altijd klaar!

Leo van Leeuwen (Zoetermeer)
19-03-2020

Zo veel jaren klant blijf je niet als je niet zeer tevreden bent.

A v d Houwen (sGravenzande)
13-03-2020

Vakkundig personeel. Als klant wordt je goed behandeld en om het wachten aangenamer te maken kop koffie bij het tuincentrum. Dus zeer tevreden

Ruth Konitzer (Monster )
13-03-2020

Goede zaak.

Z Beekhuizen (Naaldwijk)
13-03-2020

Super vriendelijke deskundige bediening. Prachtige sfeervolle wachtruimte.

J.A. de Ruijter
13-03-2020

Wordt goed geholpen.

Jlamvandenende (Gravenzande)
05-03-2020

Bij Beukers voel je je altijd welkom. Ze maken altijd even een praatje.

Nel van der Helm (Naaldwijk )
05-03-2020

prima bedrijf met goede dienstverlening. De klant is hier nog echt koning

J. van Erven ('s-Gravenzande)
28-02-2020

de kwaliteit en service van afhandeling. duidelijkheid van de nota

j. brobbel (vlaardingen)
28-02-2020

Goede Service, vriendelijk personeel en nette showroom.

Arie den Dulk (den Haag)
26-02-2020

Hele fijne garage en goede service en vriendelijk personeel

Loet Speksnijder (Hoek van holland )
26-02-2020

Prima service. Duidelijke taal en correcte en snelle afhandeling

T. van Geest (De Lier)
21-02-2020

Professionele garage, goed opgeleid personeel, goede communicatie, betrouwbaar

Dick Campo (Maassluis)
19-02-2020

We komen al jaren bij Toyota Beukers. We worden altijd vriendelijk en goed geholpen. En hopen er nog veel jaren te komen.

Fam Jager (Leidschendam )
12-02-2020

Staan gelijk voor je klaar. Vriendelijk personeel.

Patty Autar (Poeldijk )
12-02-2020

Een prettige garage, waar mijn auto goed onderhouden wordt door vriendelijke medewerkers. Door hun inzet wordt mijn volgende auto waarschijnlijk weer een Toyota.

E. Hoeks (Gemeente Westland)
07-02-2020

Toyota Beukers levert prima service en onderhoudt mijn auto al jaren naar tevredenheid. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht.

P. Verschoore (Poeldijk)
31-01-2020

Een steengoed bedrijf, dat erg goede auto's verkoopt en onderhoud.Vriendelijk personeel.

Niek de Hoog (Monster)
29-01-2020

Beukers is een heel goede garage,prima zaak.

J.W.F.den Hoed (Den Haag)
29-01-2020

Betrouwbaar en vriendelijk.

L M van Geest verharen ('s Gravenzande)
22-01-2020

De fa. Beukers is een klantvriendelijk bedrijf met een prettige sfeer.

Koos Versteeg (Monster)
22-01-2020

Het team is kundig, betrokken en geeft je een warm welkom. Je hebt nog het ouderwetse gevoel dat de klant koning is. Het onderbuik gevoel dat je moet oppassen bij autoverkopers dat het een rib uit je lijf kost wordt volledig weggenomen bij Beukers.

Karin Scholtes (Monster)
17-01-2020

Zeer te aanbevelen. Niet alleen de TOP Toyota maar ook TOP Beukers Toyota

Dhr. van Veldhoven J.H.S. (Naaldwijk)
15-01-2020

Correcte afspraak voor APK + noodzakelijke vervanging voorbanden + reparatie verwarming.

Dhr. W. Scholtes (Wateringen)
15-01-2020

Fijn bedrijf, ruime keuze aan nieuwe en gebruikte Toyota's en zeer vriendelijke verkopers en medewerkers!

D. Berserik (Den Haag)
02-01-2020

Kwalitatief goed bedrijf en vriendelijk ontvangst.

P Cancedda (Naaldwijk )
02-01-2020

Goed geholpen, verder totaal geen klachten.

J/
30-12-2019

Ik ben over de garage tevreden . Niet over mijn navigatiesysteem. Gebruiksonvriendelijk. Traag en niet zo'n beetje ook. Veel fouten.

Louk Borsboom (Voorburg)
18-12-2019

zie vorige antwoorden,

Gerard Magnee (Den Haag)
18-12-2019

Een fijne dealer met bekwaam personeel. Afspraken zijn afspraken duidelijk dus. Altijd behulpzaam voor vervangend vervoer, daar hecht ik ook veel waarde aan. Nu kan je zelf naar de dealer en hoeft er niet een 2e auto mee.

Dhr. M.N. Steijn (Den Haag)
13-12-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.