9,2
841 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Beukers

9,2

841 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Fijn personeel, goede service.

Marianne Zuurmond (Maassluis)
22-10-2020

Zoals gewoonlijk, snel en zeer klantvriendelijk.

E.E. Vennik (Monster)
22-10-2020

Betrouwbare en vakkundige service in een vriendelijke sfeer.

B.J. van der Vlist
22-10-2020

Zeer goed bedrijf.

M Spaans (Hoek v Holland)
22-10-2020

Prima Toyota dealer, waar klant nog steeds koning is. Vriendelijk en hulpvaardig personeel.

Eric Otterloo
08-10-2020

Hoewel ik in Den Haag woon, ben ik al vele jaren met mijn Yaris klant bij Autobedrijf Beukers B.V. te 's-Gravenzande. Een echt familiebedrijf. Ik word daar altijd door iedereen op een persoonlijke wijze benaderd. Aan de balie van de werkplaats word ik met mijn achternaam aangesproken en altijd uiterst correct geholpen. Omdat de werkplaatsmonteurs hun taken goed uitvoeren blijft mijn bezoek in feite al jaren beperkt tot de geplande onderhoudsbeurten. Na voltooiing van het onderhoud wordt door het baliepersoneel altijd de werkplaatschecklist met mij doorgenomen. De medewerkers van de Verkoopafdeling informeren mij, zonder opdringerig te zijn, deskundig over de ontwikkelingen rondom de Yaris. Samenvattend: Ik hoop nog lang klant te kunnen zijn bij Autobedrijf Beukers B.V.

Dhr. Jongsma (Den Haag)
25-09-2020

Het zijn aardige vakkundige mensen.

Baron H (Den Haag)
25-09-2020

Alles was perfect geregeld. Ik werd netjes op de hoogte gehouden over (mogelijke) aanpassingen/opties. De auto werd perfect en tijdig afgeleverd.

Peter Zuiderwijk
25-09-2020

Beukers staat goed bekend, en werkt ook zeer goed.

middendorp (Ben Middendorp )
21-09-2020

Vakkundige vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen, alles duidelijk uitleggen en er bij aflevering een feestje van maken.

GM Jouanne (Honselersdijk )
21-09-2020

Gewoon een goede garage waar de klant zich thuis voelt........

h van vianen (monster.)
21-09-2020

Geen mening.

Bert Smit (Hoek van Holland)
10-09-2020

Voor de goede service.

Dhr. W.J. van Staalduinen (Wateringen)
10-09-2020

Fijne mensen, altijd vriendelijk en goed geholpen.

fam Visser (Vlaardingen )
10-09-2020

Bedrijf waar je je echt Koning klant voelt. Uitstekend en kundig personeel die een merk vertegenwoordigt waar ze (met recht) trots op zijn.

Ineens Vermeulen-Pols (Bergschenhoek)
10-09-2020

Altijd klaar staan, altijd een oplossing.

Vermaat (Naaldwijk )
02-09-2020

Je wordt goed geholpen en de werknemers zijn zeer vriendelijk.

Dhr. A. Suurd
28-08-2020

Fijne service en geen moeite teveel.

J van Peer de Waal (Den Haag)
24-08-2020

Prima service en vriendelijke mensen.

Koos Versteeg (Monster)
21-08-2020

Ik word altijd zeer prettig geholpen door vriendelijke medewerkers. Ook met mijn Toyota Auris heb ik nooit problemen. De beste auto die ik ooit heb gehad!

Mw. D. Saager (Den Haag)
21-08-2020

Gezellige showroom en dito medewerkers, altijd vriendelijk en beleefd.

Ton Tromp dhr (s Gravenzande)
13-08-2020

Ik had vlak voor mijn onderhoudsbeurt bijna lege banden. Omdat ik er geen verstand van heb ben ik langs gereden. Ze hebben me gelijk geholpen en kon ik weer de weg op. Zo is mijn ervaring met Beukers altijd wel geweest, heel prettig.

Mevrouw Renske van Leeuwen (Monster)
12-08-2020

Zakelijk en klantgericht handelen met een persoonlijke invulling. Het geeft mij het prettige gevoel dat zowel mijn auto en ik als klant in goede handen zijn.

Arie Storm (Wateringen)
06-08-2020

Top service, klantgericht, duidelijk en persoonlijk.

Sharif & Cheryna
03-08-2020

Altijd zeer goede service, leveren goede kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Zeer klantvriendelijk!

Carla Heusschen (Monster)
03-08-2020

Autobedrijf Beukers is een vertrouwd en heel bekend staand familiebedrijf, waar de klant op een uiterst deskundige wijze en op een vriendelijke manier wordt geholpen. Over het algemeen is het toch een mannenaangelegenheid om dit soort zaken te regelen, maar een vrouw alleen krijgt dezelfde correcte behandeling. Het woord "service" staat al jarenlang hoog genoteerd bij hen.

Mevr. B. van Rest (Monster)
03-08-2020

Jarenlange ervaring met deze dealer die voor mij een van de beste is. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Klant is hier nog koning. Ook prima aftersales.

Eric Otterloo
31-07-2020

Scheppen vertrouwen, geven jou een goed gevoel (familie), altijd voor de klant bezig met een oplossing indien nodig. Een dealer waar menigeen jaloers op kan zijn.

Louis van Dam (Den Haag)
31-07-2020

De medewerkers van de dealer zijn prettig in de omgang. In de lastige tijd dat er weinig nieuws was over de levering hebben zij toch voldoende contact gelegd om mij tevreden te houden.

Sean Dekkers (Poeldijk)
23-07-2020

Zeer klantvriendelijk. En bij de financiering is het nou al een paar keer misgegaan. Je belt Beukers en ze regelen alles. Helemaal Top.

Fam vd Vlies (Poeldijk)
23-07-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.