9,2
813 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Beukers

9,2

813 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

De medewerkers van de dealer zijn prettig in de omgang. In de lastige tijd dat er weinig nieuws was over de levering hebben zij toch voldoende contact gelegd om mij tevreden te houden.

Sean Dekkers (Poeldijk)
23-07-2020

Zeer klantvriendelijk. En bij de financiering is het nou al een paar keer misgegaan. Je belt Beukers en ze regelen alles. Helemaal Top.

Fam vd Vlies (Poeldijk)
23-07-2020

Flexibiliteit en klantvriendelijkheid. De verkoper denkt mee met de klant en stelt zo nodig eenvoudig bij, zonder daarbij zichzelf uit het oog te verliezen.

Geoffrey Dijkstra (Den Haag)
16-07-2020

Ach verkoper ligt in de familie sfeer, maar heeft gewoon erg zijn best gedaan!

R. Poort (Wageningen)
03-07-2020

Beukers begrijp mij als klant. Weet hoe onze wensen wat we willen goed na te komen zoals afgesproken tijdens verkoop. De verkoper heeft ons zeer goed geholpen. vandaar dat deze beoordeling ook zeer terecht is.

Peter en Desiree Steentjes (Poeldijk)
01-07-2020

Prima bedrijf met vriendelijk, bekwaam personeel.

Koos (Hoek v holland)
26-06-2020

De showroom en de wijze waarop je wordt geholpen is erg goed en vriendelijk.

Jilles van Koutrik (Den Haag)
26-06-2020

Vriendelijke vakbekwame mensen en klantgericht

J Buitelaar (Den Haag)
17-06-2020

Toyota Beukers is een uitstekende garage!

Dhr. C. Baart (Delft)
17-06-2020

Altijd een goed en vriendelijk geholpen.

A Nederpel (Naaldwijk)
17-06-2020

Correcte en prettige behandeling. Bedrijf met prima uitstraling.

Frans Hart (Brielle)
11-06-2020

Altijd een duidelijk en eerlijk overleg.

M. Westerduin (Wateringen)
08-06-2020

Goede service. Vriendelijk. Duidelijke afspraken.

A. Westendorp (Monster)
04-06-2020

Prima service en als trouwe klant weet ik dat mijn auto goed wordt nagekeken. Je komt niet voor verrassingen te staan bij onderdelen die nodig zijn voor de goedkeuring. Ze bellen je eerst op.

Mevr. M.Weevers (Den Haag)
28-05-2020

Goede service en betrouwbare dealer.

Marijke
21-05-2020

Heel klantvriendelijk en autotechnisch heel kundig.

Dhr van Velden (Poeldijk)
21-05-2020

Vriendelijk, to the point en behulpzaam.

van Rooyen W.J. (den Haag)
19-05-2020

Prettige en vriendelijke ontvangst, goede service en duidelijk te merken dat de auto onderhoud heeft gehad.

R. van't Veer (Monster)
15-05-2020

Betrouwbaar, vriendelijk, denkt mee in oplossingen en legt er geen druk op tot enige keuze.

M. Meijer (Den Haag)
14-05-2020

Goede behandeling, goede services en vriendelijke mensen ook in de werkplaats.

Tom van der Ende (Naaldwijk )
06-05-2020

Goede afspraken gemaakt die altijd worden nagekomen. Op gestelde vragen altijd duidelijk antwoord.

J. Bakker (Den Haag)
23-04-2020

Je wordt echt als klant behandeld en voelt je welkom.

Jan Hoogenraad ('s-Gravenzande)
17-04-2020

Ontzettend goed en gezellig en kundig bedrijf.

Conny Joosten
17-04-2020

Goede service, vakkundig en vriendelijk personeel, en de koffie staat altijd klaar!

Leo van Leeuwen (Zoetermeer)
19-03-2020

Zo veel jaren klant blijf je niet als je niet zeer tevreden bent.

A v d Houwen (sGravenzande)
13-03-2020

Vakkundig personeel. Als klant wordt je goed behandeld en om het wachten aangenamer te maken kop koffie bij het tuincentrum. Dus zeer tevreden

Ruth Konitzer (Monster )
13-03-2020

Goede zaak.

Z Beekhuizen (Naaldwijk)
13-03-2020

Super vriendelijke deskundige bediening. Prachtige sfeervolle wachtruimte.

J.A. de Ruijter
13-03-2020

Wordt goed geholpen.

Jlamvandenende (Gravenzande)
05-03-2020

Bij Beukers voel je je altijd welkom. Ze maken altijd even een praatje.

Nel van der Helm (Naaldwijk )
05-03-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.