9,2
881 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Beukers

9,2

881 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Fijne zaak waar je goed en snel geholpen wordt.

Mevr Kleinjan
21-01-2021

Super garage, super mensen, altijd belangstellend en eerlijk advies, waar vind je het nog?

Mw a de Bruijn-ten Berge (Den haag)
21-01-2021

Ik vind dat de service echt niet beter kan en er wordt altijd tijd voor je gemaakt.

Ronald (NAALDWIJK )
14-01-2021

Zeer klantvriendelijk en kundige medewerkers. Zowel in de showroom als in de garage.

Mevr. Krabbendam (Schiedam)
04-01-2021

Vriendelijk personeel en goede service.

Wim Witberg (Wateringen)
04-01-2021

Ik ben zeer tevreden over het bedrijf.

Kools (Maassluis )
28-12-2020

Klantvriendelijkheid en de kennis van zaken.

Mevrouw Paula van der Hoeven (Rijswijk)
28-12-2020

Een heel goed geleid bedrijf.

Frans Appels (Naaldwijk)
28-12-2020

Wij zijn door mond op mondreclame bij Autobedrijf Beukers terecht gekomen en hebben daar een heel goed gevoel bij. De goede communicatie en de plezierige benadering naar de klant toe is een sterk punt van dit bedrijf.

Mevr. I. Opschoor (Den Haag)
28-12-2020

Prima overzichtelijke nette showroom, verkoopadviseur heel klantvriendelijk, onderhoud/service altijd duidelijk geweest geheel volgens afspraak. Wij zijn erg tevreden over Beukers als geheel.

Charles Wijnants (Den Haag)
28-12-2020

Ik en mijn vrouw zijn zeer tevreden over hoe wij zijn geholpen bij het aanschaffen van deze auto. Vonden het een prettige ervaring, zeker ook toen wij de auto gingen ophalen, hebben een uitgebreide uitleg gehad van alle technische snufjes van deze auto. Petje af voor de verkoper die ons geholpen heeft. Tot slot, de auto Toyota C-HR rijd geweldig.

Luuk Sprong. (Schiedam.)
28-12-2020

Fijne dealer, persoonlijke aandacht, dat vind je nog maar weinig en keurig geïnformeerd over alle (extra) werkzaamheden. Alles ging in overleg met prijsopgaaf van tevoren.

Dennis Berserik (Den Haag)
16-12-2020

Het personeel is vriendelijk, keurig netjes en verstand van zaken.

Bergman A.K. (Den Haag)
16-12-2020

Kijk ik weet niet wat u wil horen. Beukers is in lengte van dagen een goed bedrijf dat is op zekers. Als we bellen staan ze ons altijd netjes te woord en worden we netjes geholpen wat wil je dan meer. Ik niets. Je auto wordt nagekeken je wordt gebeld hij is klaar, je krijgt de rekening en na betalen is alles geregeld. Super toch.

gerrit brouwer (,s gravenzande)
16-12-2020

Vriendelijk en goede service.

Caroline Sitskoorn (Gravenzande )
16-12-2020

Al 55 jaar de Toyota dealer in het Westland en dus een vertrouwd adres, vakkundige medewerkers in de verkoop die goed luisteren naar wat de klant wil, de receptie kent de klanten bij naam en de werkplaats heeft vakkundige monteurs die zorgen dat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Marjolein van Anrooij (Poeldijk)
16-12-2020

Vriendelijk , gastvrij, staan voor je klaar om als het hun mogelijk is jouw wens te vervullen.

Koos van Velden ('s-Gravenzande)
10-12-2020

Een geweldig bedrijf, met fijne mensen en een fantastische service.

Niek de Hoog (Monster)
10-12-2020

Vriendelijke ontvangst en een keurige afhandeling volgens de afspraken.

Dick Ket (Hoek van Holland)
10-12-2020

Professioneel, vriendelijk en zaken kundig.

Wouter Mierop (Den Haag )
10-12-2020

Altijd een goede service . Als klant ervaar ik het bezoek aan de dealer als heel prettig. Zeer klantgerichte medewerkers.

W. Luijben (Den Haag)
03-12-2020

Goede service, snelle levering en goede kwaliteit/prijs verhouding.

Wendy Delissen (Monster)
03-12-2020

Locatie niet handig. Geen zitruimte om te wachten, voor mij stond iemand erg lang te praten, vragen terwijl ik alleen de auto kwam ophalen, stond ik maar te wachten in de showroom. Lastig om als leek te beoordelen of nieuwe banden nodig zijn.

Mw Starrenburg (Naaldwijk)
03-12-2020

Goed deskundig personeel. Mooie showroom. We krijgen vaak een mail van Beukers over allerlei zaken betreffende nieuws over Toyota. Zodat we goed op de hoogte zijn en blijven. Inmiddels al mijn 5de Toyota Aygo auto. Super.

Tanja Beekhuizen
03-12-2020

Super tevreden. Ik ben ontzettend goed geholpen bij het kiezen van de juiste auto en alles wat daar bij komt kijken. Er is echt tijd voor mij gemaakt, om mij alles te kunnen vertellen en uit te leggen voor ik mijn definitieve keuze heb gemaakt. Hele fijne mensen die er werken.

Leonie kools (Maassluis )
03-12-2020

Inruil, verkoop, werkplaats, personeel, service het is altijd OK bij Beukers!

René Westerbaan (Papendrecht)
30-11-2020

Het is prettig bij het eerste contact direct iemand van het bedrijf persoonlijk te spreken. De vooraf gegeven informatie (prijs, duur en inhoud van werkzaamheden) stemt overeen met de concrete afhandeling. Hulpvaardig en eerlijk bij het geven antwoord op vragen.

dhr. E van Elleswijk (Den Haag)
27-11-2020

Zeer klantvriendelijk. Ben goed geholpen en duidelijk geadviseerd. Ook na de aankoop was er contact over eventuele vragen.

Bram en Ella van der Staay (Schiedam)
27-11-2020

Prima geholpen. Prijsopgave van te voren klopte.

J. Weijer ("s-Gravenzande)
19-11-2020

Ik kom al heel wat jaren bij Autobedrijf Beukers en ben altijd zeer goed geholpen en nooit geen problemen.

Dhr.W. Vink
19-11-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.