9,2
800 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Beukers

9,2

800 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Prima service en als trouwe klant weet ik dat mijn auto goed wordt nagekeken. Je komt niet voor verrassingen te staan bij onderdelen die nodig zijn voor de goedkeuring. Ze bellen je eerst op.

Mevr. M.Weevers (Den Haag)
28-05-2020

Goede service en betrouwbare dealer.

Marijke
21-05-2020

Heel klantvriendelijk en autotechnisch heel kundig.

Dhr van Velden (Poeldijk)
21-05-2020

Vriendelijk, to the point en behulpzaam.

van Rooyen W.J. (den Haag)
19-05-2020

Prettige en vriendelijke ontvangst, goede service en duidelijk te merken dat de auto onderhoud heeft gehad.

R. van't Veer (Monster)
15-05-2020

Betrouwbaar, vriendelijk, denkt mee in oplossingen en legt er geen druk op tot enige keuze.

M. Meijer (Den Haag)
14-05-2020

Goede behandeling, goede services en vriendelijke mensen ook in de werkplaats.

Tom van der Ende (Naaldwijk )
06-05-2020

Goede afspraken gemaakt die altijd worden nagekomen. Op gestelde vragen altijd duidelijk antwoord.

J. Bakker (Den Haag)
23-04-2020

Je wordt echt als klant behandeld en voelt je welkom.

Jan Hoogenraad ('s-Gravenzande)
17-04-2020

Ontzettend goed en gezellig en kundig bedrijf.

Conny Joosten
17-04-2020

Goede service, vakkundig en vriendelijk personeel, en de koffie staat altijd klaar!

Leo van Leeuwen (Zoetermeer)
19-03-2020

Zo veel jaren klant blijf je niet als je niet zeer tevreden bent.

A v d Houwen (sGravenzande)
13-03-2020

Vakkundig personeel. Als klant wordt je goed behandeld en om het wachten aangenamer te maken kop koffie bij het tuincentrum. Dus zeer tevreden

Ruth Konitzer (Monster )
13-03-2020

Goede zaak.

Z Beekhuizen (Naaldwijk)
13-03-2020

Super vriendelijke deskundige bediening. Prachtige sfeervolle wachtruimte.

J.A. de Ruijter
13-03-2020

Wordt goed geholpen.

Jlamvandenende (Gravenzande)
05-03-2020

Bij Beukers voel je je altijd welkom. Ze maken altijd even een praatje.

Nel van der Helm (Naaldwijk )
05-03-2020

prima bedrijf met goede dienstverlening. De klant is hier nog echt koning

J. van Erven ('s-Gravenzande)
28-02-2020

de kwaliteit en service van afhandeling. duidelijkheid van de nota

j. brobbel (vlaardingen)
28-02-2020

Goede Service, vriendelijk personeel en nette showroom.

Arie den Dulk (den Haag)
26-02-2020

Hele fijne garage en goede service en vriendelijk personeel

Loet Speksnijder (Hoek van holland )
26-02-2020

Prima service. Duidelijke taal en correcte en snelle afhandeling

T. van Geest (De Lier)
21-02-2020

Professionele garage, goed opgeleid personeel, goede communicatie, betrouwbaar

Dick Campo (Maassluis)
19-02-2020

We komen al jaren bij Toyota Beukers. We worden altijd vriendelijk en goed geholpen. En hopen er nog veel jaren te komen.

Fam Jager (Leidschendam )
12-02-2020

Staan gelijk voor je klaar. Vriendelijk personeel.

Patty Autar (Poeldijk )
12-02-2020

Een prettige garage, waar mijn auto goed onderhouden wordt door vriendelijke medewerkers. Door hun inzet wordt mijn volgende auto waarschijnlijk weer een Toyota.

E. Hoeks (Gemeente Westland)
07-02-2020

Toyota Beukers levert prima service en onderhoudt mijn auto al jaren naar tevredenheid. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht.

P. Verschoore (Poeldijk)
31-01-2020

Een steengoed bedrijf, dat erg goede auto's verkoopt en onderhoud.Vriendelijk personeel.

Niek de Hoog (Monster)
29-01-2020

Beukers is een heel goede garage,prima zaak.

J.W.F.den Hoed (Den Haag)
29-01-2020

Betrouwbaar en vriendelijk.

L M van Geest verharen ('s Gravenzande)
22-01-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.