Beoordelingen Toyota Beukers

9,2

777 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

We komen al jaren bij Toyota Beukers. We worden altijd vriendelijk en goed geholpen. En hopen er nog veel jaren te komen.

Fam Jager (Leidschendam )
12-02-2020

Staan gelijk voor je klaar. Vriendelijk personeel.

Patty Autar (Poeldijk )
12-02-2020

Een prettige garage, waar mijn auto goed onderhouden wordt door vriendelijke medewerkers. Door hun inzet wordt mijn volgende auto waarschijnlijk weer een Toyota.

E. Hoeks (Gemeente Westland)
07-02-2020

Toyota Beukers levert prima service en onderhoudt mijn auto al jaren naar tevredenheid. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht.

P. Verschoore (Poeldijk)
31-01-2020

Een steengoed bedrijf, dat erg goede auto's verkoopt en onderhoud.Vriendelijk personeel.

Niek de Hoog (Monster)
29-01-2020

Beukers is een heel goede garage,prima zaak.

J.W.F.den Hoed (Den Haag)
29-01-2020

Betrouwbaar en vriendelijk.

L M van Geest verharen ('s Gravenzande)
22-01-2020

De fa. Beukers is een klantvriendelijk bedrijf met een prettige sfeer.

Koos Versteeg (Monster)
22-01-2020

Het team is kundig, betrokken en geeft je een warm welkom. Je hebt nog het ouderwetse gevoel dat de klant koning is. Het onderbuik gevoel dat je moet oppassen bij autoverkopers dat het een rib uit je lijf kost wordt volledig weggenomen bij Beukers.

Karin Scholtes (Monster)
17-01-2020

Zeer te aanbevelen. Niet alleen de TOP Toyota maar ook TOP Beukers Toyota

Dhr. van Veldhoven J.H.S. (Naaldwijk)
15-01-2020

Correcte afspraak voor APK + noodzakelijke vervanging voorbanden + reparatie verwarming.

Dhr. W. Scholtes (Wateringen)
15-01-2020

Fijn bedrijf, ruime keuze aan nieuwe en gebruikte Toyota's en zeer vriendelijke verkopers en medewerkers!

D. Berserik (Den Haag)
02-01-2020

Kwalitatief goed bedrijf en vriendelijk ontvangst.

P Cancedda (Naaldwijk )
02-01-2020

Goed geholpen, verder totaal geen klachten.

J/
30-12-2019

Ik ben over de garage tevreden . Niet over mijn navigatiesysteem. Gebruiksonvriendelijk. Traag en niet zo'n beetje ook. Veel fouten.

Louk Borsboom (Voorburg)
18-12-2019

zie vorige antwoorden,

Gerard Magnee (Den Haag)
18-12-2019

Een fijne dealer met bekwaam personeel. Afspraken zijn afspraken duidelijk dus. Altijd behulpzaam voor vervangend vervoer, daar hecht ik ook veel waarde aan. Nu kan je zelf naar de dealer en hoeft er niet een 2e auto mee.

Dhr. M.N. Steijn (Den Haag)
13-12-2019

Sinds 3 jaar ervaring bij de dealer. Er is altijd aandacht voor de klant, zelfs met een simpele vraag wordt er serieus op gereageerd. De keren dat ik geen afspraak had maar wel een vraag voelde nooit als teveel gevraagd. Ouderwetse service in een modern bedrijf.

Mevr. W. Luijben (Den Haag)
13-12-2019

buitengewone fijne behandeling

Ria Hartgring (Den Haag)
04-12-2019

De verkoper was zeer duidelijk en hielp ons met alles waar wij niet uitkwamen,top!

Astrid Krouwer (Poeldijk)
04-12-2019

Deskundig, vriendelijk en betrouwbaar

Nico van der Meer (Den Haag )
27-11-2019

Betrouwbaar, duidelijke afspraak, prijs komt overeen met opgaaf, klantvriendelijk en duidelijke uitleg van de werkzaamheden.

Hr C Wijnants (Den Haag)
27-11-2019

Eerlijk, vriendelijk en altijd over alles kunnen praten, goed of slecht maakt niet uit.Zij geven na alle jaren nog steeds het gevoel dat je onderdeel bent van de ‘familie’

Louis van Dam (Den Haag)
27-11-2019

Prima service, vakkundig en vriendelijk personeel.

Dick ket (Hoek van Holland)
22-11-2019

Vriendelijk en vakkundig personeel. Prettige uitstraling vestiging.

J.Buitelaar (Den Haag)
22-11-2019

Klantgericht en: ik kom er altijd weer met een goed gevoel vandaan.

Arie Storm (Wateringen)
22-11-2019

Deskundig en vriendelijk personeel.

B van Dam (Maasdijk )
19-11-2019

Klantvriendelijke dealer. Afspraken en kostenopgaaf worden volledig nagekomen.

Piet Wakker
19-11-2019

geode service, hekend als klant, geen wachttijden

h markowski (den haag)
19-11-2019

Goede service, vriendelijk personeel

J.v.Nieuwkerk (Naaldwijk)
19-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.