Beoordelingen Toyota Beukers

9,1

744 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Heb weinig of geen klachten over dit bedrijf.

Mevr. Wieberdink (Honselersdijk)
23-10-2019

Omdat wij tot nu toe tevreden zijn. Voor t eerst hebben wij onze eerste Toyota een Prius bij een echte dealer, dus bij Beukers, gekocht en hem daar ook in onderhoud gehouden. Nu voelen wij ons echt volwassen. Ipv voorheen hier en daar een auto kopen met alle problemen van dien. Daarbij nog dit; mijn man had wensenlijst oa geen hybride etc. Nu zou hij niet anders meer willen. En het is dat we ( in vakanties) soms ver Duitsland in gaan. Anders zou hij ooit een elektrische Toyota willen. Voorts een pluim voor de altijd vriendelijke receptie en dank aan de mensen van de werkplaats door wiens expertise wij ons safe on the road voelen.

J.Baaren&A.denDulk
23-10-2019

Een van de beste autobedrijven in het Westland (en zelfs daarbuiten). Vriendelijke, behulpzame receptie, degelijk vakwerk in de werkplaats, eerlijk en betrouwbaar. Je wordt er altijd prima geholpen. Vrienden van ons zijn al jaren geleden verhuisd van 's-Gravenzande naar het midden/oosten van het land, maar geven nog steeds hun auto bij Beukers in onderhoud, na wat teleurstellende ervaring in de omgeving waar ze nu wonen en rijden daarvoor ca. 250 km vice versa. Dat zegt toch wel iets over dit bedrijf.

Dhr. E. Otterloo
23-10-2019

prima bedrijf met vriendelijke en betrouwbare mensen bij de receptie en werkplaats.

Fam. H. Martijn (Den Haag)
22-10-2019

Goede service

Mevr Buijs (S-gravenzande)
18-10-2019

Goede ervaring nu en in het verleden met het bedrijf. Klant wordt goed behandeld. Fijn contact

Wijnand Lock (Heenweg)
16-10-2019

Niets mis mee. Uitstekende service en geïnteresseerd personeel

Kok Vermeulen (Bergschenhoek)
09-10-2019

Betrouwbaar en vriendelijk zijn twee kernwoorden.

B.J. van der Vlist
09-10-2019

Staan altijd meteen voor je klaar. 100% service gericht

Fam W J Chardonnens (Den Haag)
09-10-2019

Fijne betrouwbare dealer.

Edith Fohlinger de Krom (Hoek van Holland)
03-10-2019

zeer vriendelijke meedenkende mensen bij service balie. Nota na APK-onderhoud was conform inschatting, voor extra zaken ben ik snel op de hoogte gebracht. Na mijn melding van zeer agressieve vlekken veroorzaakt door vogelpoep, werden deze kosteloos verwijderd, wat een service.

Peter Scholtes
03-10-2019

Over de verkoopadviseur niets meer dan lof. Hij heeft het echt uitstekend gedaan. Echter, na de aankoop van de auto een tweetal nare ervaringen gehad. Ten eerste drie aanwezige zichtbare schades op mijn gloednieuwe Toyota. Daarna een stevige aanvaring gehad met de schademanager van het gelieerde schadeherstelbedrijf, die het blijkbaar de normaalste zaak van de wereld vindt om mijn persoonlijke gegevens en foto's van mijn nieuwe auto met vriendjes te delen. De eigenaar/dealer zelf, heeft helaas tevens geen punten verdiend, doordat hij met name het laatst vermelde feit op een zeer onprofessionele manier heeft opgelost. Jammer van alle negatieve energie, die verloren is gegaan, terwijl het kopen van mijn nieuwe auto een feestje had moeten zijn. Een gemiste kans, Toyota Beukers B.V.

Robert Eilbracht (Westland)
03-10-2019

Prima service, vakkundige medewerkers, vriendelijk, goede communicatie.

Fred Schmale (‘S-Gravenzande)
26-09-2019

Men is zeer duidelijk, goede uitleg en altijd bereid om mee te denken.

Mevr. Westendorp (Monster)
26-09-2019

Vriendelijk en deskundig advies.

B van Dam (Maasdijk)
23-09-2019

Altijd een vriendelijke en fijne ontvangst.

H. van Gaalen (Den Haag)
23-09-2019

Ze zijn klantvriendelijk en je krijgt goede service.

Hans Wittenberg (Naaldwijk)
23-09-2019

Super geholpen juiste kennis en goede service.

Reginald Brouwer (Den Haag)
20-09-2019

Dit kwam door het probleem bij aankoop en niet bij de service.Hierdoor kwam er een nogal groot financieel probleem met de andere dealer.

Koos Versteeg (Monster)
04-09-2019

prettige samenwerking bij de uitvoering van de opgave van mijn problemen

a.j.v.leeuwen (berkel en rodenrijs)
04-09-2019

Zee goede service

Jeanet van Antwerpen (Vlaardingen)
03-09-2019

Dit autobedrijf heeft een hele prettige uitstraling. Niet alleen het personeel is ontspannen en geconcentreerd aan het werk maar ook de klanten zijn tevreden. Iedereen weet waar hij / zij aan toe is want alles wordt afgestemd met de klant. Zeer goede service!

Henk Witteman (Den Haag)
03-09-2019

Dit is onze 4e auto en we zijn super tevreden over de service bij Beukers. Zal zeker niet de laatste auto zijn die wij hier kopen. Gewoon TOP.

Fam Jager (Leidschendam )
30-08-2019

De Firma Beukers heeft een uitstekend bedrijf, met prima vakmensen. De showroom heeft een sfeervolle uitstraling, waar een klant vriendelijk en goed wordt geholpen.Ook bij een simpele vraag of kleine reparatie is geen enkele moeite te veel. Toyota mag heel tevreden zijn deze dealer, wij hopen dat dit bedrijf nog tot in lengte van jaren mag blijven.

J.K. Richardson (Monster)
21-08-2019

Vriendelijk personeel, je wordt echt gewaardeerd als een klant en niet als een nummer. Uitstraling van het bedrijf is aantrekkelijk en binnen overzichtelijk. Receptie heeft een goede en ruime desk waar meer klanten tegelijk geholpen kunnen worden, dat zie je niet bij alle dealers.

Rob De Backer (Schiedam)
14-08-2019

Komen afspraken na en gemaakte bedragen zijn juist. Bedrijf heeft een prettige uitstraling

Leo Hoogenraad (‘s-Gravenzande)
09-08-2019

Goede service en ik word hier altijd correct en goed geholpen. Reparaties worden goed en vakkundig uitgevoerd.

Hr D van Battum
07-08-2019

zeer tevreden over de gang van zaken. Zowel over de aankoop tot de eerste beurt

rob zonneveld (schiedam)
07-08-2019

prima service

F.Overkleeft (Monster)
31-07-2019

Iedereen die je tegen komt van monteur tot receptie medewerkers en verkopers zijn altijd even vriendelijk en positief.

Piet Heintzberger ("s-Gravenzande)
31-07-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.