9,2
935 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Beukers

9,2

935 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede service en fijn bedrijf. Prettig en vriendelijk. Zeer meedenkend en behulpzaam. Zo is een auto kopen een feestje.

Trotse Toyota rijder
09-01-2022

Uitstekende dealer Wij zijn heel erg tevreden met de service en vriendelijkheid van de medewerkers. Ook denken ze mee in oplossingen waar nodig. De auto zelf de Toyota Paris cross rijdt heerlijk en naar onze tevredenheid.

Gerno
07-01-2022

Ja F

J.M. J
03-01-2022

Vakkundige en prettige Toyota dealer. Uitstekende service, vriendelijke en vakkundige medewerkers.

C.B. W
23-12-2021

Nette behandeling

C. V
16-12-2021

Goede service Ik ben tevreden ,en vriendelijk personeel

Toyota eigenaar
16-12-2021

Goede, snelle en nette service Auto voor regulier onderhoud gebracht, afspraak gemaakt via de website van Toyota bij Beukers na de afspraak te hebben ingepland werd ik erop gewezen dat ik de winter check had aangeklikt, dit was overbodig omdat de winter check eigenlijk in de grote beurt zat, die werd dus geschrapt samen met het airco onderhoud wat goedkoper kon, uiteindelijk was de factuur 100,- minder dan wat ik zelf had ingepland, dat is nog eens meedenken met de klant en fijn dat er gewoon “eerlijk” over wordt gedaan

Dennis Berserik
03-12-2021

Gastvrij en klantvriendelijke ontvangst en een deskundige respectvolle behandeling.

A.C. Koremans
26-11-2021

Goede service en gastvrijheid wordt goed geholpen Ben erg tevreden over de service en gastvrijheid

Toyota eigenaar
28-10-2021

Goed adres voor snelle en goede service. Vanwege de prettige sfeer en het vakkundig personeel wil ik Toyata Beukers in s''Gravenzande van harte aanbevelen.

H. M
29-09-2021

Goed en betrouwbaar bedrijf

R. Z
27-09-2021

Goed en betrouwbaar Zeer tevreden over de goede en betrowbare service en de prettige sfeer.

Willem
23-09-2021

Top bedrijf! Bij Autobedrijf Beukers koop je niet alleen een goede en mooie auto, je krijgt er ook fantastische en vriendelijke service bij. Je voelt je nooit teveel als je binnenloopt met een vraagje, je wordt altijd even geduldig en netjes te woord gestaan. En het is nog dagelijks genieten van de auto! Wil je nog een betere combinatie hebben?

M. Noordijk
17-09-2021

Alles goed en netjes Vriendelijke en goed geholpen

Toyota eigenaar
13-08-2021

Vooraf gemaakte afspraken zijn altijd nagekomen. Het is een zeer klantvriendelijk bedrijf.

J.van Koutrik (Den Haag)
20-07-2021

Prima dealer met vriendelijke medewerkers, uitstekende service: een bedrijf om trots op te zijn !!! Een hele dikke 10 !!

J.k.Richardson (Monster)
15-07-2021

Altijd goede service en vriendelijke medewerkers.

René ('s-Gravenzande)
12-07-2021

Prettige omgang. Vanaf eerste bezoek goede indruk. Verwacht in de toekomst goede samenwerking.

Philip Bal (Naaldwijk)
05-07-2021

Betrouwbaar adres, goede service en vriendelijk personeel.

Kok Vermeulen (Bergschenhoek)
30-06-2021

Ik koop al mijn hele leven naar tevredenheid mijn Toyota bij deze dealer.

Ben Middendorp (Poeldijk)
23-06-2021

Service, deskundigheid en auto zijn top.

Y de Jong (S-GRAVENZANDE )
21-06-2021

Vakkundig, prettig bedrijf.

J.Buitelaar (Den Haag)
21-06-2021

Alles gaat goed van afspraak tot en met de werkzaamheden en het kopje koffie.

Zandstra (Hoek van holland)
11-06-2021

Goed bereikbaar en ik heb er geen klachten over.

M.A. van der Meer (Hoek van Holland)
03-06-2021

Ik word altijd vriendelijk en beleefd geholpen. Medewerkers staan direct klaar en krijg altijd goede informatie. Zijn zeer behulpzaam. Heb het volste vertrouwen, vandaar dat ik al meer dan 30 jaar klant ben.

Mevr.M.Nieuwland (Delft)
03-06-2021

Een garage waar je van op aan kan, vriendelijke benadering per telefoon. Prettige medewerkers, en garagepersoneel. Komen alle afspraken na. Zeer tevreden.

N. Westerduin (Wateringen)
25-05-2021

Goede ontvangst, vriendelijk en kundig personeel.

Patrick Schermer (Voorburg)
12-05-2021

Top bedrijf.

Peter
12-05-2021

Ik ben zeer tevreden de dealer. Erg te spreken over de service, kennis en vriendelijkheid van de verkoper en de eigenaar. Blij dat ik mijn auto hier gekocht heb. Zal ze zeker aanbevelen.

Edwin van Dop ('s-Gravenzande )
12-05-2021

Al jaren een vaste klant en super tevreden. Tot volgend jaar maar weer.

Mevr. M. Weevers (Den Haag)
07-05-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.