9,2
921 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Beukers

9,2

921 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

De afspraken die vooraf zijn gemaakt zijn uitgevoerd, behalve de up-grade van de navigatie. Volgens de receptie was dat 2 dagen over tijd. Hier was ik het niet mee eens! Het was mijn eigenlijk ook niet bekend en had de afleverdatum niet in mijn hoofd! Bii het maken van de afspraak voor het onderhoud heeft niemand hier ook maar 1 woord over gerept. Met dit probleem ben ik naar de directeur gegaan en een uitgelegd. Hij had begrip voor mijn standpunt. Hij zit met handen en voeten gebonden aan de regeltjes die Toyota oplegt, en mag dus officieel dit niet meer uitvoeren. Uiteindelijk heeft de garage wel de up-grade uitgevoerd onder verantwoording van de directeur, hier heb ik ook geen rekening voor gehad. Dit alles omdat ik 2 dagen te laat was, mijn auto is afgeleverd op 17-02 en de onderhoudsbeurt is afgesproken voor 19-02.Voor de directeur moet ik zeggen, dit noemt men klanten binding! Nb dit is reeds de 7 e auto die ik bij deze dealer heb gekocht. Van Toyota hoofdkantoor vind ik dit werkelijk niet kunnen, zeer klant onvriendelijk! Deze afspraak was niet 2 of 3 maanden te laat maar 2 dagen!

Dhr F vd Kruk (‘s-Gravenzande)
05-03-2021

Deskundig, vriendelijk personeel. Zeer goede service. Snel.

Gerard van Steekelenburg (Kwintsheul)
05-03-2021

In alle opzichten ben ik een tevreden klant.

Mevr. Leny Giesselbach (Naaldwijk )
05-03-2021

Eerlijk, vriendelijk en vakkundig personeel.

D. Kieboom (Den Haag)
05-03-2021

Zeer tevreden.

Aad storm (Monster)
25-02-2021

Perfecte uitvoering van gevraagde activiteit, prettige mensen.

Gerard Timmers.
25-02-2021

Prettig klantcontact, denken met je mee, goede service.

Matthilde van der Hout (Monster)
25-02-2021

De aflevering is een grandioze verassing geweest en de auto stond onder een hoes verstopt. En er is veel moeite gedaan om een tevreden klant op de weg te helpen.

Joop v Anrooij (Poeldijk )
19-02-2021

Een heel goed bedrijf.

Dhr D Zuur (Mond)
16-02-2021

Autobedrijf Beukers is een fijne dealer en garage. Je wordt als klant zeer prettig ontvangen en behandeld. Ze bellen je als er iets extra's gedaan moet worden en de nota is nooit een verrassing want je krijgt altijd een opgaaf. Ik voel me als klant er thuis.

Mevr. List (Rijswijk)
11-02-2021

Fijne zaak waar je goed en snel geholpen wordt.

Mevr Kleinjan
21-01-2021

Super garage, super mensen, altijd belangstellend en eerlijk advies, waar vind je het nog?

Mw a de Bruijn-ten Berge (Den haag)
21-01-2021

Ik vind dat de service echt niet beter kan en er wordt altijd tijd voor je gemaakt.

Ronald (NAALDWIJK )
14-01-2021

Zeer klantvriendelijk en kundige medewerkers. Zowel in de showroom als in de garage.

Mevr. Krabbendam (Schiedam)
04-01-2021

Vriendelijk personeel en goede service.

Wim Witberg (Wateringen)
04-01-2021

Ik ben zeer tevreden over het bedrijf.

Kools (Maassluis )
28-12-2020

Klantvriendelijkheid en de kennis van zaken.

Mevrouw Paula van der Hoeven (Rijswijk)
28-12-2020

Een heel goed geleid bedrijf.

Frans Appels (Naaldwijk)
28-12-2020

Wij zijn door mond op mondreclame bij Autobedrijf Beukers terecht gekomen en hebben daar een heel goed gevoel bij. De goede communicatie en de plezierige benadering naar de klant toe is een sterk punt van dit bedrijf.

Mevr. I. Opschoor (Den Haag)
28-12-2020

Prima overzichtelijke nette showroom, verkoopadviseur heel klantvriendelijk, onderhoud/service altijd duidelijk geweest geheel volgens afspraak. Wij zijn erg tevreden over Beukers als geheel.

Charles Wijnants (Den Haag)
28-12-2020

Ik en mijn vrouw zijn zeer tevreden over hoe wij zijn geholpen bij het aanschaffen van deze auto. Vonden het een prettige ervaring, zeker ook toen wij de auto gingen ophalen, hebben een uitgebreide uitleg gehad van alle technische snufjes van deze auto. Petje af voor de verkoper die ons geholpen heeft. Tot slot, de auto Toyota C-HR rijd geweldig.

Luuk Sprong. (Schiedam.)
28-12-2020

Fijne dealer, persoonlijke aandacht, dat vind je nog maar weinig en keurig geïnformeerd over alle (extra) werkzaamheden. Alles ging in overleg met prijsopgaaf van tevoren.

Dennis Berserik (Den Haag)
16-12-2020

Het personeel is vriendelijk, keurig netjes en verstand van zaken.

Bergman A.K. (Den Haag)
16-12-2020

Kijk ik weet niet wat u wil horen. Beukers is in lengte van dagen een goed bedrijf dat is op zekers. Als we bellen staan ze ons altijd netjes te woord en worden we netjes geholpen wat wil je dan meer. Ik niets. Je auto wordt nagekeken je wordt gebeld hij is klaar, je krijgt de rekening en na betalen is alles geregeld. Super toch.

gerrit brouwer (,s gravenzande)
16-12-2020

Vriendelijk en goede service.

Caroline Sitskoorn (Gravenzande )
16-12-2020

Al 55 jaar de Toyota dealer in het Westland en dus een vertrouwd adres, vakkundige medewerkers in de verkoop die goed luisteren naar wat de klant wil, de receptie kent de klanten bij naam en de werkplaats heeft vakkundige monteurs die zorgen dat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Marjolein van Anrooij (Poeldijk)
16-12-2020

Vriendelijk , gastvrij, staan voor je klaar om als het hun mogelijk is jouw wens te vervullen.

Koos van Velden ('s-Gravenzande)
10-12-2020

Een geweldig bedrijf, met fijne mensen en een fantastische service.

Niek de Hoog (Monster)
10-12-2020

Vriendelijke ontvangst en een keurige afhandeling volgens de afspraken.

Dick Ket (Hoek van Holland)
10-12-2020

Professioneel, vriendelijk en zaken kundig.

Wouter Mierop (Den Haag )
10-12-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.